17/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • ” TOTALNO VALJEVSKI ” SINOĆ U PETNICI

” TOTALNO VALJEVSKI ” SINOĆ U PETNICI

Autor 03/09/2022

U prostoru SRC Petnica, sinoć je u organizaciji UFK Valis i vaterpolo kluba Valis, održan koncert na kome je nastupio Dule Lušin i NO COMMENT bend.

Program je priređen kao vid podrške VK Valis za debitantsku sezonu u evropskim takmičenjima, jer su se kupovinom karata za koncert prikupljala dodatna sredstava za učešće Valisa u Evropskom LEN kupu ove jeseni.

Program je otvorila Anđela Mišić, talentovana i višestruko nagrađivana učenica srednje muzičke škole ” Živorad Grbić ” iz Valjeva, a predstavljeni su uspešni mladi sportisti i članovi reprezentacije Srbije u raznim sportovima. Tako su prisutni imali priliku da vide i juniorsku ekipu Vaterpolo kluba Valis, juniorske prvake Srbije, zatim Aleksandra Kovačevića i Petra Stanića, osvajače zlata na Mediteranskim igrama u Omanu, ali i srebra na Svetskom vaterpolo prvenstvu, Anju Pavlović, članicu reprezentativne juniorske štafete 4×400 m, Aleksu Kovačevića, kapitena juniorske košarkaške reprezentacije Srbije.

Predstavljeni su i Uroš Kojić, reprezentativac Srbije u rvanju grčko rimskim stilom, Matija Stojanac, višestruki prvak Srbije u automobilizmu, Bogdan Angelovski, kadetski reprezentativac Srbije i prvak u drumskom i planinskom biciklizmu, potom Nikolija Kulinčević, kadetska reprezentativka i prvakinja u planinskom biciklizmu, Mila Starčević, drumska prvakinja Srbije, potom Lenka Nikolić- republički prvak iz srpskog jezika, i vicešampion Srbije iz matematike, kao i Maša Cvetković, reprezentativka Srbije u plivanju, višestruka prvakinja u uzrastima od pionira do seniora, rekorderka Srbije na 1500 mestara kraul u mlađim uzrastima.

Dule Lušin i NO COMMENT bend predstavili su se izabranim numerama dokazavši još jedan visok nivo koji sa velikim uspehom opravdavaju svojim nastupima širom Srbije. Specijalni gost je bio Vladimir Radovanović Selkov, polufinalista takmičenja Nikad nije kasno.

Ova sjajna ideja i broj prisutnih koji je bio na zavidnom nivou dokazao je da lokal patriotizam još živi u našem gradu, a dokaz da prostor UFK Valis u Petnici može da bude još bolje iskorišćen za slične manifestacije u toku leta.