30/03/2023
Najnovije vesti
02-09-2022-Dule-Lusin-za-VK-Valis.jpg

“TOTALNO VALJEVSKO” VEČE I KONCERT DULA LUŠINA U SRC PETNICA

Autor 02/09/2022

Vaterpolo klub Valis i Ustanova za fizičku kulturu Valis u petak, 2. septembra od 20 časova na bazenima SRC Petnica organizuju koncert Dula Lušina i njegovog benda No comment.

Veče će biti organizovano pod sloganom “Totalno valjevski” jer je ideja da, osim promocije najuspešnijeg sportskog kolektiva našeg grada, te večeri budu predstavljeni mladi valjevski talenti iz različitih oblasti.

Program je priređen kao vid podrške VK Valis za debitantsku sezonu u evropskim takmičenjima, tako da će se kupovinom karte za koncert prikupiti dodatna sredstava za učešće Valisa u Evropskom LEN kupu ove jeseni.

Valjevac Dule Lušin besplatnim nastupom daje podršku vaterpolo klubu.

Vaterpolo klub Valis je najuspešnija valjevska sportska organizacija godinama unazad, sa impresivnim nizom uspeha samo u poslednjih godinu dana: takmičenje u Superligi i Regionalnoj ligi, titula juniorskog šampiona države, više od 10 reprezentativaca u različitim kategorijama koji su doneli četiri zlatne medalje sa Mediteranskih igara, dve zlatne sa Evropskog juniorskog prvenstva i srebro sa Svetskog juniorskog prvenstva!

Kao kruna dugogodišnjeg sistematičnog rada i serije sjajnih rezultata dolazi prvo učešće Valisa u LEN kupu Evrope. VK Valis će ove godine biti jedini predstavnik našeg grada u nekom evropskom takmičenju i za to mu je neophodna pomoć Grada, privrede i pojedinaca.

Minimalna cena ulaznice za “Totalno valjevsko” veče je 400 dinara, a svi zainteresovani sami određuju cenu ulaznicu, odnosno veličinu svoje donacije klubu. Ulaznicu za događaj treba sačuvati jer je ujedno i sezonska propusnica za sve utakmice VK Valis kao domaćina.

Sve informacije i kupovinu ulaznica na broj telefona 069 8449 026 ili na e-mail valisvidre@gmail.com.