13/07/2024
Najnovije vesti
Objektiva.rs Valjevo

U IME LJUBAVI

Autor 23/02/2022

Turistička organizacija Valjevo, početkom narednog meseca priređuje bazar povodom 8. marta.

Tim povodom, Turistička organizacija Valjevo i Grad Valjevo pozivaju sve zainteresovane pojedince, ustanove i udruženja da, kao izlagači, učestvuju na osmomartovskom bazaru u Valjevu, koji će biti održan na Gradskom trgu u periodu od 4. marta do 8.marta 2022. godine. Radno vreme bazara od 10 do 22h.

To je prilika za različita udruženja, zanatske i umetničke radionice i pojedince da prodaju svoje radove – nakit i ručno rađene predmete za vreme martovskih praznika, a posetioci da nabave lepe poklone. Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji se uklapaju u duh manifestacije priređene povodom 8. marta.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 3. marta 2022.godine u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo.
Za više informacija u pogledu organizacije, kao i o mogućnostima za učešće, kontaktirati Silvanu Birčanin na telefon 014/221-138, mejl: tov.marketing@mts.rs.

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Valjevo, Ane Marković, bazar od 4. do 8. marta, praktično predstavlja tradicionalnu manifestaciju i priliku da česnici, radi prihoda, plasiraju svoje unikatne rukotvorine, a kupci da, po pristupačnim cenama, pazare prigodne poklone na osmomartovskom bazaru.