15/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Zdravstvo
  • “Una” i “PCTel” dali donaciju za Odsek dečje hirurgije valjevske bolnice
donacija-posudje-za-decju-hirurgiju-prenosi-objektiva.rs-vesti-valjevo

“Una” i “PCTel” dali donaciju za Odsek dečje hirurgije valjevske bolnice

Autor 20/12/2023

Vreme darivanja povodom novogodišnjih i božićnih praznika prilika je da se ulepšaju bolnički dani svim pacijentima, a posebno osetljivoj pedijatrijskoj populaciji.

Odsek dečje hirurgije, Službe hirurgije, Zdravstvenog centra Valjevo, zbrinjava, pruža lečenje i negu za pedijatrijsku populaciju Kolubarskog okruga. Zbog zdravstvenih stanja koja zahtevaju nekada i duži boravak i hospitalizaciju, zaposleni medicinski radnici se trude da deci i mladima boravak bude što prijatniji, pa se osim medicinskog dela nege, vodi računa da ambijent bude što prijatniji.

Na inicijativu sestra, Odseka dečje hirurgije, Svetlane Bojinović i Tanje Milošević, koje su kontaktirale donatora Željka Plavšića vlasnika preduzeća „Una“ iz Valjeva, za mališane je obezbeđena donacija u vidu kvalitetne moderne posteljine zanimljivog dizajna koja im svakako bolničke dane čini prijatnijim. Osim posteljina, od firme „PCTEL“ d.o.o. iz Mionice, dobijeno je dečije posuđe.

Možda Vas interesuje – JOŠ JEDNOM RECI DA ME VOLIŠ – pročitajte OVDE

Donator Plavšić iz preduzeća „Una“, koji se rado odazvao ovoj akciji, osim posteljine obezbedio je i peškire i bade mantile za najmlađe pacijente dečje hirurgije, a povodom Božića najradosnijeg hrišćanskog praznika svoj deci koja u budu hospitalizaovana upriličiće poklon paketiće prigodnog sardžaja.

Ustanova vodi kontinuiranu brigu na poboljšanju opštih uslova rada i boravka u bolnici, koliko to mogućnosti dozvoljavaju i ovom prilikom još jednom izražavamo  zahvalnost  svim ljudima dobre volje koji su do sada prepoznali naše napore i  pomogli u stvaranju boljih uslova za lečenje pacijenata i rad medicinskog osoblja.

Možda će Vas zanimati – Donacija za pedijatriju valjevske bolnice od srca Mirjane Gubler – OVDE