18/05/2024
Najnovije vesti

Uspešan nastup boksera u Mionici

Autor 15/04/2024

Redovno kolo lige Beograda u boksu održano je proteklog vikenda u mioničkoj hali sportova.

Iz bokserskog kluba “Pilot Milenko Pavlović” nastupali su Jelena Juroš i Lazar Tomić. Juroševa je nastupila u kategoriji do 51 kg. jer u njenoj kategoriji nije bilo protivnika, a u meču sa Krunom Nikitović, članicom Bokserskog kluba Čelik iz Valjeva bila je uspešnije jednoglasnom odlukom sudija (3:0). Njen uspeh je još veći jer je Nikitovićeva na nedavnom prvenstvu države po drugi put osvojila titulu šampiona.

U kategoriji omladinaca Lazar Tomić je nastupio u kategoriji do 71.kg. Svoj treći nastup potvrdio je trećom pobedom koju je ostvario protiv Nikole Zlatanovića iz BK Vitez. Tomić je u svim segmentima prikazao kvalitetniji boks, pa su sudije jednoglasnom odlukom dodelile pobedu valjevskom bokseru.

Luka Mihailović već drugu sezonu nastupa kao pozajmljeni bokser za BK Novi Pazar u Super ligi Srbije. Ovu sezonu prvi put nastupa u seniorskoj konkurenciji. Do sada je nastupio u četiti meča i ostvario četiri pobede, doprinevši tako Novom Pazaru za što bolji plasman na tabeli. U Banja Luci je u meču protiv nezgodnog borca Nikole Đokića odličnim boksom ostvario novu pobedu. Ceo meč je držao pod kontrolom i nije dozvolio iznenađenje, a odluka sudija je bila jednoglasna.