24/06/2024
Najnovije vesti
Valjevo VK Valis Srbija VK Baltika Rusija

VALIS DOČEKUJE PRVOPLASIRANI RADNIČKI U PETAK U PETNICI

Autor 01/02/2023

VK Valis iz Valjeva u petak, 3. februara, od 19 sati, na bazenu u SRC Petnica igra protiv prvoplasiranog VK Radnički iz Kragujevca.

Vaterpolisti Valisa, nakon uspešno završenog trećeg turnira Regionalne A1 lige, ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Super ligi, tokom kojeg će se sastati sa našim najboljim klubovima, pošto su u prvom delu sezone zauzeli šesto mesto, izborivši se za borbu od prvog do šestog mesta na tabeli.

Valjevci prvo iskušenje imaju u petak, 3. februara 2023. godine, od 19 časova, kada u Petnicu dolazi Radnički iz Kragujevca koji, posle devet odigranih kola, zauzima prvo mesto sa učinkom od osam pobeda i jednim nerešenim rezultatom.

Radi lakšeg razumevanja propozicija, treba reći da je prvih šest ekipa sada formiralo novu tabelu, u koju su uneti bodovi iz prvih susreta ovih timova, pa Kragujevčani u drugi deo prvenstva ulaze sa prve pozicije i 13 osvojenih bodova, dok je Valis poslednji sa svih pet poraza i nula bodova.

Podsećamo da su tu još drugoplasirani Novi Beograd, treći na tabeli je Partizan, Crvena zvezda je četvrta, a ekipa Šapca peta.

Valis je već ispunio zacrtani cilj plasmanom u ovakvo društvo, a do kraja Super lige pokušaće da se domaćoj eliti predstavi u što boljem svetlu, dok su naši sugrađani u prilici da vide mnoge reprezentativce Srbije i vrhunski nivo ove igre u kojoj je Srbija najbolja na svetu.