25/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Valis se plasirao među osam najboljih u Srbiji

Valis se plasirao među osam najboljih u Srbiji

Autor 30/04/2023

Mladi vaterpolisti Valisa, generacija 2009. i mlađi ponovo su se plasirali među osam najboljih vaterpolo ekipa u Srbiji.

Na danas završenom Regionalnom turniru u Šapcu na kome su pored valjevskih vaterpolista nastupile i ekipe Radničkog iz Kragujevca, Naisa iz Niša, Save i Šapca 1 i Šapca 2, valjevska ekipa je podelila prvo mesto uz ekipu Šabac 1. Poslednje kolo nije odigrano iz tehničkih razloga, ali rezultati iz prva četiri kola ubedljivo su izdvojili Valis i Šabac 1 za plasman među osam najboljih.

Valis je savladao Nais 17:2, Radnički 11:9, Savu 16:5 i Šabac 2 14:7. Derbi utakmica sa ekipom Šabac 1 kao i celo poslednje kolo nije odigrano. Finalni turnir na programu je u junu mesecu, a čekaju se rezultati iz Vojvodine i Beograda kako bi se znalo kojih šest ekipa će biti u konkurencijii za najbolju u Srbiji.

Trener mladih “vidri” Nikola Ivanović rekao nam je: “Zadovoljan sam nastupom i igrom kompletne ekipe. Očekivali smo ovaj plasman, jer smo prošle godine na finalnom turniru zauzeli treće mesto. Ne bih izdvajao ni jednog igrača jer su svi bili odlični”.