18/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Valis završio sezonu u Super ligi

Valis završio sezonu u Super ligi

Autor 19/04/2023

Vaterpolisti Valisa završili su takmičenje u Super ligi Srbije pošto su u revanš utakmici četvrtfinala plej – ofa poraženi od Radničkog u Kragujevcu sa 16:12 (3:4, 5:3, 4:4, 4:1).

“Vidre” su iskoristile opuštenost domaćina, pa su prvu četvrtinu dobile sa golom razlike, da bi se slična slika mogla videti i u naredna dva kvartala.To nikako ne umanjuje kvalitet igre Valisa, koji se prikazao u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču u Valjevu.

Poslednji period bio je trenutak kada je Radnički dodao gas i zabeležio pobedu od 16:12.

U redovima Valjevaca Radanović je postigao četiri gola, Bursać tri, Nikolov dva, a Pošmuga, Obradović i Baucalo po jedan.

Sve u svemu Valisovci mogu biti zadovoljni učinjenim u ovoj sezoni. 

Šef stručnog štaba i trener prvog tima Miloš Saković izjavio je da su ciljevi delimično ispunjeni, odnosno da je moglo i bolje od šestog mesta u Super ligi, drugog u A1 regionalnoj i drugog kruga Evro kupa.

“Predstoji nam odmor, ali i formiranje ekipe za narednu sezonu. Dosta igrača odlazi, no oni najbolji ostaju. Postoji veliko interesovanje brojnih igrača da dođu u Valjevo, pošto su prepoznali jednu zdravu priču, u kojoj svi daju svoj maksimum da se ostvari što bolji rezultat”, rekao je Saković.

Nakon izuzetno uspešne sezone vaterpolisti Valisa odlaze na zasluženi odmor, a rukovodstvo u saradnji sa trenerom Sakovićem sigurno neće sedeti skrštenih ruku pri selektovanju ekipe za predstojeću sezonu.