12/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Večeras počinje MMF, Rundek i Rambo na Divčibarama
MMF muzički festival planina Divčibare Objektiva.rs Valjevo podrška

Večeras počinje MMF, Rundek i Rambo na Divčibarama

Autor 11/08/2023

Na Divčibarama danas počinje Mountain Music Fest MMF, spoj muzike, avanture, kulture i nauke na skoro 1000 metara nadmorske visine.

“Mountain Music Fest, koji se osmi put po redu održava na ski stazi na Divčibarama, počinje večeras, 11. avgusta i trajaće do nedelje, 13. avgusta.

Natupom od 17.30 na Main stejdžu, ovogodišnji Mountain Music Fest će otvoriti Dolores, nakon koga će na glavnu scenu stupiti rok sastav Bjesovi.

Od 20.15h posetioci imati prilike da slušaju Rundeka & Ekipu, a prvo veče MMF-a zatvoriće DJ MKDSL uz svoju popularnu Kluboslaviju.

Valjevo-vesti-Objektiva.rs-Divcibare-Mountain-Music-Fest-Foto-MMF-avgust

Festivalske kapije se u subotu, 12. avgusta, otvaraju u 12 sati, od kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat program – za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će nešto stariji ljubitelji aktivnosti u prirodi moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, ali i radionicama plesa, joge, edukativnim radionicama o ekologiji i biodiverzitetu Divčibara i brojnim drugim aktivnostima.

Za muzički program i dobru zabavu drugog dana na Glavnoj bini biće zaduženi KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i Prti Bee Gee, dok će na šumskom Vinyl stejdžu ploče vrteti momci iz White City Soul-a, Dirty Hairy, DJ Chivare i Đorđije Stajkić. Najmlađa bina, Breza stage, 12. avgusta će ugostiti Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona&Šćepine vragolije.

Trećeg, poslednjeg dana festivala posetioci će moći da se opuste uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića, dok će osmo izdanje Mountain Music Festa zatvoriti DJ Velle.

Podsećamo MMF-ovce koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, da imaju mogućnost da potpuno besplatno kampuju u neposrednoj blizini samog festivala.

Karte se mogu kupiti na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan”, navedeno je u obaveštenju organizacionog tima MMF-a.