13/06/2024
Najnovije vesti

Visok poraz Budućnost Krušika

Autor 18/09/2023

Nakon dve ostvarene pobede na domaćem terenu fudbaleri valjevske Budućnost Krušika vratili su se sa gostovanja iz Jošaničke banje sa mrežom punom golova.

Povratnik u Srpsku ligu ekipa Jošanice nanela je poraz valjevskoj ekipi od 5:1 (2:1).

Po velikom pljusku, prvi gol je postignut već u drugom minutu, kada je Kurti nakon ubačene lopte iz auta, nakon dobrog driblinga sjajnim šutem sa 20 metara iskosa matirao nemoćnog golmana valjevske ekipe.

Brzo su se pribrali igrači Budućnost Krušika, pa je već u devetom minutu palo izjednačenje. Strelac je bio Stojanović koji se dobro oslobodio svoga čuvara i sa 20-tak metara šutirao neodbranjivo u gol Kahrimanovića.

Domaćin je nastavio sa napadima, a do vođstva od 2:1 je stigao u 27.minutu, kada je nakon prekršaja Martinovića na preko 20 metara (Martinović dobio žuti karton nakon ovog prekršaja), jak šut iz slobodnog golman valjevske ekipe nespretno odbio loptu na koju je pritrčao Ferizović i upisao se u strelce.

Na samom početku drugog poluvremena Jošanica je povela golom Dolovca u 47.minutu. Izgubili su valjevski fudbaleri loptu na polovini Jošanice, “pukla” je brza kontra po levoj strani, potom odličan centaršut u 16-terac Budućnosti, pa je Dolovac glavom lako pogodio mrežu. U 80.minutu ponovo se u strelce upisao Kurti, koji je nakon ubačene lopte sa leve strane bio efikasan. Poslednji gol postignut je u 86.minutu, strelac je bio Hadžibulić. Napadali su valjevski fudbaleri, izgubili loptu u 16-tercu domaćina, a onda je lopta izbačena na levu stranu Budućnosti, gde je juče jedan od najboljih na terenu dobrim driblingom izbacio iz igre svoga čuvara, a onda iskosa sa 16- metara postiogao evro gol za 5:1.

Budućnost je protiv Jošanice igrala u sastavu: Marković, Ivanović, Ranisavljević, Ristovski, Jakovljević, Martinović, Stojanović, Starčević, Isidorović, Petrović, Munjić

U subotu, u šestom kolu Srpske lige Zapad na stadion u parku Pećina dolazi ekipa Reala iz Podunavaca.