12/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • “ZA BOLJU BUDUĆNOST NAŠEG GRADA”
bager na centralnoj gradskoj raskrsnici Ulica Karađorđeva i Vuka Karadžića 23. marta 2022. godine saopštenje SNS Valjevo Objektiva.rs foto Snežana Jakovljević Krunić

“ZA BOLJU BUDUĆNOST NAŠEG GRADA”

Autor 24/03/2022

U saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je navedeno:

“Objavljivanje nepotpunih ili neproverenih, ali intrigantnih informacija imaginarne odborničke grupacije SPS- JS je odraz nemoći jednog političkog gubitnika koji pokušava na svaki način da diskredituje rukovodstvo grada Valjeva za svoju bezizlaznu političku situaciju.

U nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa i ideja i jasne politike za koju bi se zalagali, ove grupacije istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih grupacija su skloniji tome da građanima plasiraju lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva. Nesigurne i očito paranoidne komitetlije su angažovale intriganta od iskustva, koji ne pravi razliku između vređanja i polemike. U nedostatku argumenata, ti marketinški licemeri odlučili su se na vređanje, što im i inače nije strano, a njihove uvrede po prirodi stvari su ograničene i monotone, dakle smaraju čitaoce.

Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada. I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednju šansu da podsete javnost da još uvek postoje.

Očekujemo ovih dana da počne asfaltiranje Ulice Vuka Karadžića što je praktično i njen završetak. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na strpljenju. Sigurni smo da će na zadovoljstvo svih naših sugrađana ulica Vuka Karadžića biti jedna od najlepših i najkvalitetnije urađenih ulica u našem gradu na ponos svi nas u Valjevu.

Svima onima čiji su ideološki, politički i moralni koreni zasnovani na opstrukcijama opšteg napretka Valjeva, koji pokušavaju da omalovažavaju i diskredituju rad i zalaganje gradske vlasti poručujemo da im njihove predstave neće proći, da su njihove maske davno pale i da građani Valjeva vide napredak i to će pokazati na predstojećim izborima.

Dela govore – Zajedno možemo sve!” navedeno je u saopštenju za javnost GrO Srpske napredne stranke Valjevo.