29/05/2024
Najnovije vesti
VIZUAL-IZVOR-Turisticka-organizacija-Valjevo-1-maj-Divcibare-setnje-radionice-2024-prenosi-Objektiva.rs-Kolubarski-region-News-Serbie-Holidays

1. maj na Divčibarama

Autor 27/04/2024

Turistička organizacija Valjevo priređuje zabavne programe za decu na Divčibarama za 1. maj, dok su u stalnoj ponudi za posetioce šetačke ture sa iskusnim vodičima.

Turistička organizacija Valjevo priređuje pešačke ture za sve posetioce na Divčibarama, u dva dnevna termina: od 10 sati, i od 13 časova. Za relaksirajuće šetnje u pratnji iskusnih vodiča i uživanje u nesputanim lepotama divčibarskih vidika, svi zainteresovani treba da se najave na broj telefona Turističkog info centra na Divčibarama 014/35-77-252.

Podsećanje – Prolećna razglednica valjevskog kraja – berba sremuša, bazar, šetačke ture i biciklistički park na Divčibarama – možete pročitati OVDE

Na dan Praznika rada, u saradnji sa udruženjem „Ceca i deca“ organizuju kreativne i zabavne radionice za decu, u Dečjem zabavnom parku, u centru Divčibara. U sredu, 1. maja, od 11 do 12 sati, je kreativna radionica tokom koje će mališani ukrašavati uskršnja jaja; od 12 do 13 sati, sledi jednako maštovita i zabavna radionica o popularnom pravljenju pinjata. Zainteresovani treba putem telefona da najave broj učesnika radionica.

Posetiocima i svim zainteresovanim, i tokom praznika, na usluzi je Turistički info centar na Divčibarama, na broj telefona 014/35-77-252, ili na mail: tov.divcibare@gmail.com .