29/05/2024
Najnovije vesti
Divčibare ski staza Crni vrh Dani gljiva i lekovitog bilja Ekološko društvo Medvednik Divčibare FOTO Dragan Krunić Objektiva.rs

Praznici na Divčibarima

Autor 26/04/2024

U susret prvomajskim praznicima, za sve ljubitelje prirode, avanture i dobre zabave pripremljen je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti, od 27. aprila do 5. maja, u okviru Skijališta Divčibare.

Prema rečima Luke Simeunovića, na Divčibarama je sve prijatnije vreme i već za vikend očekuju znatan priliv posetilaca.

Organizujemo panoramske vožnje žičarom, a tu su i avanturistički park i zip lajn. Od 1. do 5. maja biće organizovano streljaštvo, u radnom vremenu od 10 do 16 časova. Biciklistički park je uvek otvoren za ljubitelje biciklizma.

Što se tiče muzičkog sadržaja, gostovanje di-džejeva je organizovano na samom skijalištu. Posebno će biti zanimljivo za 1. maj, kada će u saradnji sa Sonic SUNSET produkcijom uz logorsku vatru biti dj set i snimljen kompletan nastup, uz snimke zalaska sunca nad vrhovima Palnina, koji će naknadno biti objavljeni, navodi Luka Simeunović iz Divčibare Ski Resort –a.

Muzički program počinje već u subotu, 27. aprila – od 13 časova, Doo undoo; u sredu, 1. maj – od 15 časova, DJ str8 i DJ Hoffman i u subotu, 4. maj –  od 13 časova, Beli grad Duša.

Restoran DivčiBAR radi svakog dana od 9 do 21 sat.