25/06/2024
Najnovije vesti
Agrorazvoj-valjevske-doline-na-medjunarodnom-Sajmu-vocarstva-povrtarstva-i-vinogradarstva-Agro-Belgrade-2023-prenosi-Objektiva.rs

AGRORAZVOJ NA SAJMU AGRO BELGRADE

Autor 26/01/2023

Na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara 2023. godine je organizovan četvrti Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade, na izložbenom prostoru od 30 hiljada kvadrata, uz učešće više od 500 izlagača iz Srbije i sveta.

Među izlagačima su i brojne kompanije iz Holandije, Španije, Severne Makedonije. Republike Srpske, Crne Gore i drugih država. Značajno mesto zauzimaju domaći proizvođači sa teritorije Beograda, Vranja, Valjeva, Sremske Mitrovice i drugih lokalnih samouprava. Na sajmu radi štand Uprave za agrarna plaćanja gde će posetioci moći da se informišu o aktuelnim podsticajnim merama.

U okviru manifestacije planirane su stručne konferencije i sastanci o standardima u proizvodnji voća i povrća, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, transportu voća i povrća u rashladnim kontejnerima, revolving fondovima za finansiranje, preciznom navodnjavanju, modernizaciji domaćeg vinarstva, kao i o proizvodnji i preradi lekovitog i aromatičnog bilja u Srbiji. Sajam u Beogradu pruža mogućnosti za umrežavanje stranih i domaćih kupaca sa proizvođačima koji proizvodni asortiman voća i povrća plasiraju u svežem, zamrznutom i obrađenom stanju.

Agrorazvoj valjevske doline drugi put učestvuje na sajmu u Beogradu radi promocije potencijala poljoprivrede valjevskog kraja i aktivnosti firme. Tim povodom, direktor, Dragutin Kuzmanović poziva sve da posete Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade i štand Agrorazvoja. Promocija je upotpunjena i proizvodima domaćinstava iz valjevskog kraja kojima je, ovom prilikom, omogućen besplatan prostor za promociju.

Štand Agrorazvoj valjevske doline je u Hali 2C u Beogradu, u Bulevaru vojvode Mišića 14.

Cena ulaznice je 500 dinara, radno vreme do 10 do 17 časova.