13/06/2024
Najnovije vesti

BUDUĆNOST DANAS PROTIV LOZNICE

Autor 18/02/2023

Nastavljaju fudbaleri Budućnosti sa pripremama za prolećni deo prvenstva punom parom. Do sada su odigrane dve prijateljske utakmice, u prvoj je u Crnoj bari pobeđena ekipa Hajduk Stanka rezultatom 2:1, dok je u drugoj pobeđena ekipa Mačve u gostima 2:0.

Danas se sa početkom u 14 sati igra prijateljska utakmica sa Prvoligaškom ekipom Loznice. Biće to još jedna prilika za mladi sastav valjevske ekipe za uigravanje pred početak prvenstva koje je zakazano za 4.mart, kada Budućnost-Krušik gostuje u Krupnju gde će se sastati sa ekipom Rađevca koji je u jesenjem delu odneo tri boda iz Valjeva.

Šef stručnog štaba Peđa Simić za naš portal je rekao:

“Kasno smo počeli sa pripremama za prolećni deo prvenstva, ali činimo sve da ekipa spremno dočeka nastavak prvenstva. Veći deo igrača koji su jesenas branili naše boje otišao je iz Valjeva, ostali smo sa mladom ekipom, biće veoma teško ali se nadam da ćemo sačuvati Srpskoligaški status. Trenutno u ekipi imamo dva povređena igrača, to su Tešić i Petrović, nadam se da će se brzo oporaviti i priključiti ekipi. Sve naše misli uperene su u Krupanj i prvo kolo nastavka, jer od te utakmice na startu mnogo toga zavisi u nastavku prvenstva.”

Fudbaleri Budućnost Krušika treniraju dva puta dnevno, prepodnevni trening je kondicioni, dok se u popodnevnim satima trenira sa loptom.

Današnja utakmica protiv Loznice biće dobra prilika da trenerski duo Simić- Jovanović utvrdi na kom je nivou ekipa, posebno mlađi igrači koji su dobili šansu u prvom timu.