28/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 JESENJI PRVAK ZONE

BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 JESENJI PRVAK ZONE

Autor 14/11/2021

Derbi kola odigran je u Vrelu gde je valjevska Budućnost Krušik 2014 bila bolja u derbiju kola od istoimene ekipe. Rezultat 1:0 za valjevsku ekipu, a strelac jedinog gola bio je Ilija Milanović nakon odličnog centaršuta Dimitrija Ristovića.

Utakmica je bila puna dinamike a valjevski fudbaleri su posebno u prvom poluvremenu opravdali ugogu lidera prvenstva, iako su igrali bez dvojice standardnih prvotimaca.

U prvom poluvremenu nakon odličnog kontranapada Rista Ristović je odlično uposlio Sofronića koji je nesebično proigrao Milanovića, ali je liniski sudija poništio čist pogodak valjevske ekipe. Domaćini, inače drugi na tabeli u drugom poluvremenu su imali blagu inicijativu, ali bez velikih šansi za izjednačenjem.

Ovom pobedom protiv direktnog konkurenta za ulazak u viši rang Budućnost Krušik 2014 se sa 12 pobeda i jednom nerešenom utakmicom učvrstila se čelu tabele. Ekipa tehnika Srđana Jovanovića dosadašnjim igrama i ponašanjem na terenu pokazala je da joj je objektivno mesto u višem rangu.