14/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Vesti iz Valjeva
  • Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu
Gradska uprava Valjevo foto Snežana Jakovljević Krunić

Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu

Autor 03/11/2023

Gradsko veće grada Valjeva poziva sve zainteresovane građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu i da daju svoje predloge, inicijative, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu je omogućena u periodu od 1. do 15. novembra 2023. godine. Učesnici u javnoj raspravi su građani, udruženja, stručna i ostala javnost.

Inicijative, predlozi, sugestije i komentari za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu se mogu dostaviti na elektronsku adresu: budzet.pitanja@valjevo.org.rs , na adresu Grad Valjevo, Karađorđeva broj 64, sa naznakom „Predlozi za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu“, ili se mogu predati na pisarnici Gradske uprave grada Valjeva.

Prezentacija i rasprava o predloženom Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu, zakazana je za nedelju, 12. novembar 2023. godine, u sali Skupštine grada Valjeva na prvom spratu u sedištu lokalne samouprave u Karađorđevoj 64, od 10 časova.

Po okončanju javne rasprave, Komisija koju obrazuje gradonačelnik će analizirati primedbe, predloge i sugestije u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i isti objaviti na internet stranici grada Valjeva.

Besplatna vakcinacija, sterilizacija i čipovanje pasa – pročitajte OVDE

Javni poziv, sa Programom javne rasprave i Nacrt Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu, objavljen je na internet stranici grada Valjeva:

https://www.valjevo.rs/javni-oglasi-i-obavestenja-2023/ .