19/06/2024
Najnovije vesti
POKS-formiranje Gradskog odbora i Srpske kraljevske omladine prenosi objektiva.rs -08-03-2023

KONSTITUISAN GRADSKI ODBOR POKS VALJEVO

Autor 08/03/2023

Prema najnovijem saopštenju, konstituisan je Gradski odbora POKS-a Valjevo i za predsednika je izabran Đorđe Marković, dosadašnji poverenik.

U sastavu predsedništva Gradskog odbora POKS-a su Marija Milosavljević, Milovan Petrović i Dragan Bogdanović, kao potpredsednici, zatim Marija Mitrović Ilić, sekretar i portparol GrO, Života Jakovljević, predsednik Gradskog Izvršnog odbora, Lidija Jokić, Forum žena i član Predsedništva GrO, kao i članovi Predsedništva Gradskog odbora. Momčilo Arsić i Dragan Kovačević.

U Izvršnom odboru Gradskog odbora su Života Jakovljević, na mestu predsednika Izvršnog odbora GrO, Miroslav Andrić i Zoran Jevtić, potpredsednici Izvršnog odbora GrO i Slobodan Milićević, sekretar IO GrO POKS Valjevo.

Za v.d. predsednika Srpske kraljevske omladine Gradskog odbora POKS-a Valjevo, izabran je Ivan Milošević. Mirko Jović kao član predsedništva stranke i potpredsednik IO stranke zadužen za Kolubarski okrug, Milan Petrović član Izvršnog odbora stranke.

Na osnovu funkcije učestvuju u radu svih organa i tela Gradskog odbora POKS Valjevo, navedeno je u saopštenju Info službe Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije.