25/05/2024
Najnovije vesti
Lokalni-front-Valjevo-logo-zastava-prenosi-objektiva.rs-iz-Valjeva

Lokalni front iz Valjeva: „Neko je promašio temu…“

Autor 15/05/2023

Reakcija “Lokalnog fronta Va” na saopštenje GrO SNS Valjevo.

„Brzo je stigao odgovor g-đe Zorice Jocić, načelnice Školske uprave, na predlog Lokalnog fronta Valjevo o otvaranju dijaloga u Valjevu (da, u Valjevu, g-đo Jocić!) čiji cilj je bio jednostavan i razumljiv – da se Vračar ne ponovi u Valjevu!

Priznala je načelnica Školske uprave da je tačna naša ocena o urušavanju prosvetnog sistema i gotovo svih drugih institucija države. Umesto da nam govori o radu uprave koju vodi, ona nabraja besmislice o „mračnim motivima da se oduzme život predsedniku Vučiću“!

Ni reči o deci Valjeva!

Ni reči o valjevskim školama!

Ni reči o statusu valjevskih prosvetnih radnika!

Imali ste vremena da smireno i razumno odgovorite (i da ne odgovorite!) na predlog Lokalnog fronta. Umesto toga, još jednom ste zanemarili svoju radnu obavezu i priznali da vam je od svega toga važnija sudbina stranke kojoj pripadate.

Pomenuli ste negde i „nespremnosti za uvažavanje različitih političkih pogleda na razvoj zemlje“? Zašto niste bili spremni da uvažite, za početak, naš pogled na stanje u prosveti Valjeva?

G-đo Jocić, odao Vas je potpis: od posla za koji primate platu mnogo vam je bitnija funkcija potpredsednice gradskog odbora SNS!

Predlog Lokalnog fronta da Školska uprava bude začetnik dijaloga o valjevskoj prosveti ostaje. Pod uslovom da na čelu ove uprave bude neko ko će se za promenu baviti svojim poslom, a ne samo slušanjem i „odbranom“ partije i vođe,“ navedeno je u saopštenju za javnost Lokalnog fronta iz Valjeva.