28/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Naplatna stanica na petlji Lajkovac otvorena za saobraćaj
Otvorena-za-saobracaj-naplatna stanica -Lajkovac-put-od-Iverka-Putevi-Srbije-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva.

Naplatna stanica na petlji Lajkovac otvorena za saobraćaj

Autor 05/05/2023

„Između naplatne stanice na petlji Lajkovac (auto-put E-763) i državnog puta I B reda broj 27 – nakon obustave saobraćaja, uspostavljen privremeni režim saobraćaja zbog uključenja gradilišnih vozila na gradilište u zoni kružne raskrsnice, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji za usporenje saobraćaja. Naplatna stanica na petlji Lajkovac je otvorena za saobraćaj,“ obaveštava preduzeće Putevi Srbija.

Od jutros, u petak, 5. maja, ponovo je uspostavljen saobraćaj na delu državnog puta između naplatne rampe „Lajkovac“ i državnog puta 1. B reda, koji je bio zatvoren zbog izgradnje nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica.

Ponovo je počela da radi naplatna rampa „Lajkovac“ i omogućen je izlazak i ulazak na auto-put Miloš Veliki.

Između naplatne stanice na petlji „Lajkovac“ i državnog puta uspostavljen je privremeni režim saobraćaja do otvaranja brze saobraćajnice od Valjeva do Lajkovca. Razlog privremenog režima saobraćaja je priključenje gradilišnih vozila na gradilište u zoni kružne raskrsnice, saopštili su iz firme „Šandong“ koja izvodi ove radove.

Savet za sve učesnike u saobraćaju, na svim putevima, da zbog sopstvene i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.