15/04/2024
Najnovije vesti
Novembarski-bazar-08-11-2022-Turisticka-organizacija-Valjevo-Objektiva.rs_.jpg

NOVEMBARSKI BAZAR I PROMOCIJA TURIZMA VALJEVSKOG KRAJA

Autor 08/11/2022

Turistička organizacija Valjevo, i ove godine, priređuje različite promotivne programe, među kojima je ovogodišnji Novembarski bazar koji će biti otvoren od 24. do 27. novembra 2022. godine, uz planirano radno vreme od 10 do 22 sata.

Tim povodom, Ana Marković, direktorka Turističke organizacije Valjevo poziva sve i Valjeva i šireg okruženja da učestvuju u predprazničnom “Novembarskom bazaru” kao izlagači ili kupci.

“Pred kraj smo 2022. godine i mnogih ovogodišnjih dešavanja koja prate turizam i TO Valjevo, ali predstoji još lepih programa.

Uskrsnji-bazar-21-april-svece.jpg

Vraćamo se duhu tradicije i tim povodom priređujemo “Novembarski bazar” na Gradskom trgu. Tom prilikom predstavljamo našu tradiciju kroz sve ono što različita udruženja, zanatlije ili pojedinci i kreativci proizvode, bazirajući se i na našim, ovdašnjim običajima. Takođe i receptima jer je poziv upućen i domaćinstvima da predstave svoje proizvode. I na taj način predstavljamo život na našem podneblju u smislu i zimnice i upotebnih i ukrasnih proizvoda, rukotvorina našeg kraja koje izrađuju.

Prijavljivanje je do 22. novembra 2022. godine u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo ili na naš mejl tov.marketing@mts.rs,” navodi Ana Marković, direktorka Turističke organizacije Valjevo, i dodaje:

Ana Marković direktorka Turističke organizacije Valjevo na Trgu vojvode Živojina Mišića ispred spomenika vojskovođe čuvenog prema strategiji Kolubarske bitke FOTO Dragan Krunić Objektiva.rs Valjevo

“Ono što obeležava mesec novembar jeste i promocija i nastup Turističke organizacije Valjevo na Sajmu turizma u Novom Sadu, od 17. do 19. ovog meseca, kao i na međunarodnom Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, od 24. do 26. novembra. Tako da učestvujemo na obe manifestacije i Turistička organizacija Valjevo ima svoje štandove. Predstavićemo celokupnu turističku ponudu grada Valjeva i okoline. I, s obzirom da idemo u susret zimskoj sezoni, u fokusu su i Divčibare i naše planine i sve ono što nudi naš grad u tim zimskim mesecima.

U narednoj 2023. godini, očekuje nas i “Božićno seoce” manifestacija koju sa Eparhijom valjevskom i sabornim Hramom Vaskrsenja Gospodnjeg priređujemo od 5. do 7. januara iduće godine,” najavila je Ana Marković, direktorka Turističke organizacije Valjevo.

Podsećamo, prijavljivanje za učešće na “Novembarskom bazaru” traje do 22. novembra. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja samostalno izrađuju proizvode koji su u skladu sa duhom manifestacije.

Svi zainteresovani za plasman svojih proizvoda na ovogodišnjem “Novembarskom bazaru” pored već navedenog mejla Turističke organizacije Valjevo (tov.marketing@mts.rs) sve dodatne informacije mogu dobiti i putem telefona 014/221-138.