28/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Vesti iz Valjeva
  • <span class="bread-current bread-16461" title="NOVI EUROPROM MINIMARKET U JASENICI">NOVI EUROPROM MINIMARKET U JASENICI
Europrom-Jasenica-Donjograbovacka-ulica-129-otvaranje-ljubicastog-minimarketa-4-februara-2023.-u-7-sati-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-iz-Valjeva

NOVI EUROPROM MINIMARKET U JASENICI

Autor 03/02/2023

Maloprodajna mreža kompanije “Europrom” od subote, 4. februara 2023. godine biva brojnija. U 7 sati počinje da radi novi minimarket u Jasenici, u Donjograbovačkoj 129.

Novi “ljubičasti” objekat pored uobičajeno raznovrsnog asortimana robe široke potrošnje i velike ponude svežeg voća i povrća na odeljku pijace, potrošačima nudi besplatno uslužno pečenje na roštilju, kao i sveža peciva. Europromova ponuda u novom minimarketu u Jasenici je upotpunjena proizvodima dostupnim po akcijskim cenama, uz prepoznatljiv asortiman roba DTL- Domaćeg trgovačkog lanca. U ovom momentu odloženo plaćanje čekovima građana je do 1. jula 2023. godine.

U svim „ljubičasrim“ objektima, u svih devet opština zapadne Srbije u kojima Europrom ima svoje maloprodajne objekte, neguju isti nivo cena.

Na dan otvaranja potrošače „Europroma“ očekuju vredni darovi: prvih 600 kupaca dobijaju poklon pakete, svaki 50. kupac torticu, svaki 100. kupac dobija poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara, dok 300. kupca očekuje bicikl, 600. dobija kombinovani frižider i za 1000. kupca pripremili su lap top.

Od maja 1990. godine, Europrom u kontinuitetu razvija svoju mrežu maloprodajnih objekata. Nakon Koceljeve i savremenog marketa u Železničkoj ulici, u subotu, 4. februara, u 7 časova ujutru, počinje da radi novi minimarket u Jasenici na bruto površini od oko 260 kvadrata. U sklopu novog “ljubičastog” objekta je i poljo-apoteka čime kompanija Europrom nastavlja dobru tradiciju da kupac na jednom mestu može pazariti sve što mu je potrebno.

Radno vreme Europrom minimarketa u Jasenici, je od ponedeljka do subote, od 6 i 30 do 21 čas, a nedeljom, od 7 do 21 sat.

Nakon 47. po maloprodajnog objekata u Jasenici, kompanija Europrom na proleće planira otvaranje nove prodavnice na Kličevcu, u Jakova Nenadovića ulici, a potom i u Krupnju.