23/06/2024
Najnovije vesti
Europrom-u-Zeleznickoj-ulici-naslovna-1f-FOTO-Snezana-Jakovljevic-Krunic-Objektiva.rs-Valjevo

NOVI “EUROPROM” MARKET U ŽELEZNIČKOJ

Autor 10/06/2022

U savremeno opremljenom prostoru, u Železničkoj ulici broj 6 u Valjevu, od danas radi novi “Europrom” maloprodajni market. Zaposleno je 15 novih radnika, prodajni prostor se prostire na oko 300 kvadrata. Uz uobičajene pogodnosti, u skladu sa željama potrošača, novi market u Železničkoj radi svakodnevno, od 6 i 30 do ponoći.

Lokacija novog prodajnog prostora, Železnička ulica na broju 6, je odabrana na osnovu potreba potrošača, napomenula je Bojana Tadić, direktorka marketinga u Kompaniji Europrom doo.

Bojana Perić, direktorka marketinga u Kompaniji Europrom u novom marketu u Železničkoj ulici broj 6 u Valjevu

“Posebno nam je drago da, nakon nekoliko godina otvaranja maloprodajnih objekata u drugim opštinama Zapadne Srbije, ponovo je došao red na Valjevo, na grad u kome je sve počelo i gde je rođena ideja o nastanku Europroma i grad koji jeste osnova i srž poslovanja naše kompanije.

Kada govorimo o novootvorenom objektu Europroma u Železničkoj ulici, koji ima oko 300 kvadrata prodajnog prostora, verujem da će biti prvi utisak svim posetiocima da je osvežen i obogaćen, u odnosu na sve druge maloprodajne objekte Europroma, kako u asortimanskom delu, tako i u vizuelnom pogledu.”

Očigledno je da su ispoštovani najviši standardi pri uređenju novog Europrom marketa čije je enterijer moderno dizajniran, uz savremenu radnu opremu, prohodnost kroz prodajni prostor, dobar raspored i dostupnost svakog artikla.

“Kada govorimo o samom asortimanu, pored uobičajenih segmenata kojima poklanjamo veliku pažnju i za koje znamo da su kupcima veoma bitni, kao što su deo svežeg mesa, deo pekare i pijaca, odnosno sveže voće i povrće, mleko i mlečni proizvodi i tako dalje, u ovom objektu Europroma kupcima nudimo dosta novina koje, u ovom trenutku, nisu u ponudi u drugim prodajnim objektima.”

Asortiman robe u Europrom marketu u Železničkoj ulici obogaćen je i svežim ćurećim mesom, kafom za poneti, sveže ceđenim sokom od pomorandže, “Premijum” sirevima, svežim tortama i kolačima, odeljenjem vinarije, domaćim ručno mešenim hlebom…

Pri tome, Bojana Perić napominje da kupce svakog jutra, od 7 sati, očekuje i tzv. vruća tura sveže pečenog hleba i još mnogo novina u delu prehrane, kao i u asortimanu neprehrambenih artikala.

“U ovom objektu je zaposleno 15 ljudi i lepa je prilika da u ime Kompanije svim novim kolegama poželimo dobrodošlicu u kolektiv koji, u ovom trenutku, broji preko 700 zaposlenih.

Na današnji dan otvaranja, sve posetioce očekuju brojne promocije, degustacije i pokloni: svakog 50. kupca danas očekuje na poklon torta, a svakog 100. poklon vaučer Europroma u vrednosti od 5.000 dinara,” rekla je direktorka marketinga, povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta “Europroma” u Železničkoj ulici broj 6 u Valjevu gde je, pored novog asortimana roba, novo i radno vreme marketa, do ponoći, čime izlaze u susret potrošačima.

U novom maloprodajnom objektu je uočljiv i novi logo DTL-a “Domaćeg trgovačkog lanca” među čijim je osnivačima i članovima Kompanija Europrom doo iz Valjeva. Inače, DTL predstavlja udruženje 14 regionalnih domaćih trgovaca iz cele Srbije, gde je zaposleno oko 7.000 radnika u 750 maloprodajnih objekata.

Mi čvrsto verujemo da udruženi domaći trgovci, zajedno sa domaćim proizvođačima, jesu jedan jak stub oslonca domaće privrede i da će DTL u narednom periodu biti sve značajniji na tržištu maloprodaje Srbije,” zaključila je Bojana Perić, direktorka marketinga u Kompaniji Europrom iz Valjeva.