30/05/2024
Najnovije vesti
novogodišnja predstava 2022 Europrom poklanja deci Valjeva Objektiva.rs Valjevo ljubičasta firma Europrom Lukavac odgovorno društveno poslovanje

EUROPROM POKLANJA NOVOGODIŠNJU PREDSTAVU

Autor 22/12/2022

U susret predstojećim praznicima “Europrom” šalje lepe vesti najmlađim sugrađanima i poklanja pozorišnu predstavu svim zainteresovanim mališanima.

Predstava “Novogodišnja zbrka” biće održana u nedelju, 25. decembra 2022. godine, sa početkom u 12 časova, u Centru za kulturu Valjevo.

Predstava je poklon “Europrom”-a najmlađim sugrađanima, a zainteresovani ulaznice mogu preuzimati na blagajni Centra za kulturu Valjevo, u sledećim terminima:
u subotu, 24. decembra 2022. godine – od 9 do 11 sati, i posle podne od 17 do 20 časova;
u nedelju, 25. decembra 2022. godine – od 10 do 12 časova.

“EUROPROM” vas očekuje!

Predstava Novogodišnja zbrka, rađena po tekstu Milice Živković, namenjena je deci uzrasta od 3 do 12 godina, priređena uz bogatu scenografiju i raskošne kostime, autorsku muziku i igru.

U predstavi igraju: Branko Antonić kao Deda Mraz, Katarina Vićentijević – vila Nela, Jelena Ristić ili Angelina Lukić u ulozi vile Ele, voditeljka – Maja Đurić.

Vila Nela je, pokušavajući da žabu pretvori u princa, prizvala Deda Mraza i ne zna da ga vrati na Ledenu planinu. Da bi joj pomogao, on poziva vilu Elu, koju obožava… Ali, ona se odmah posvađa sa Nelom. I taman kad Ela izgovara čaroliju za vraćanje Deda Mraza, Nela dodaje malo svog praha i on ode na Bahame! I ne pada mu na pamet da se vraća jer uživa u plivanju i odbojci na pesku…

Hoće li vila Ela uspeti da vrati Deda Mraza kako bi deca dobila novogodišnje poklone – gledajte u predstavi “Novogodišnja zbrka” koju “Europrom” daruje najmlađim sugrađanima.