30/05/2024
Najnovije vesti
Jelena-Obucina-promocija-knjige-O-njima-zbog-nas-u-Tchardaku-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva

„O NJIMA ZBOG NAS“ U „TCHARDAK“-u

Autor 15/02/2023

Promocija knjige „O njima zbog nas” novinarke Jelene Obućine, zakazana je za četvrtak, 16. februar 2023. godine, od 19 sati, u popularnom „Tchardak“-u, u Valjevu.

Jelena Obućina je nakon Valjevske gimnazije diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Radila je u informativnom programu RTS-a, kao i na B92. Sada je urednik tv NewsMax Adria i jedan od autora emisije Pregled dana. Uvodne najave za emisiju, jezgrovito opisana aktuelna dešavanja datog dana, je pretočila u svoju prvu knjigu, pod nazivom „O njima zbog nas“, objavljenu u izdanju kuće Dan Graf, uz karikaturu Predraga Koraksića Koraksa kao idejno rešenje naslovnice.

Prema najavama organizatora, na književnoj promociji u „Tchardak“-u autorka Jelena Obućina će odgovarati na pitanja novinara „Vreme“-na iz Valjeva, Dragana Todorovića.

Knjiga je dostupna u prodaji u svim većim knjižarama, kao i nakon promocije u “Tchardak”-u, uz potpisivanje autorke. Rezervacije mesta na broj telefona 064/18-663-88.

„O njima zbog nas“, četvrtak, 16. februar, 19 sati, „Tchardak“ na Trgu kneginje Ljubice u Knez Miloševoj ulici u Valjevu.