28/02/2024
Najnovije vesti
03-10-2022-Decja-nedelja-otvaranje-OS-Donje-Leskovice.jpg

OTVARANJE “DEČJE NEDELJE” U ŠKOLI U DONJIM LESKOVICAMA

Autor 03/10/2022

U Osnovnoj školi “Miloš Marković” u Donjim Leskovicama ove godine je održana centralna svečanost otvaranja manifestacije “Dečja nedelja” pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba”.

Podršku manifestaciji pružio je Odbor za utvrđivanje i sprovođenje gradskog programa aktivnosti za vreme trajanja Dečje nedelje, čiji je predsednik član, Gradskog veća zadužen za kulturu Nenad Patijarević, pratio je program učenika OŠ Miloš Marković u Donjim Leskovicama i tom prilikom poručio:

“Ovo nije prvi put da smo u vašoj školi, ali svaki put kada dođemo osećamo veliku ljubav i energiju koju nam pružate. Ispred grada Valjeva želim vam uspešan rad, deci želim da uživaju, naprave lepe predstave i da u narednom periodu odavde izađe što više budućih umetnika, lekara, a siguran sam da se takvi ljudi kriju baš na ovim prostorima. Želim vam uspešan rad, uspešnu dečju nedelju i zadovoljstvo je biti ovde.”

Mlađi osnovci su održali priredbu, a potom je otvorena i izložba likovnih radova. Za kraj svečanosti učenici OŠ Miloše Marković iz Donjih Leskovica pustili su balone na kojima su poruke ovogodišnje manifestacije.

Dečja nedelja ove godine traje do 8. oktobra, u okviru koje učenici svih škola priređuje raznovrsne kulturno – umetničke, humanitarne i sportske, zabavne ali obrazovno – vaspitne programe prilagođene deci po uzrastima.