25/05/2024
Najnovije vesti
Uručenje Kartice Cena za 3 Čačak Valjevo

PODELA KARTICA “CENA MINUS ZA 3”

Autor 24/05/2022

Podela kartica “Cena minus za 3“, zakazana je za ponedeljak, 30. maj 2022. godine od 18 časova, u Centru za kulturu Valjevo.

Nakon što je grad Valjevo zvanično postalo član Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, raspisan je javni poziv za sve majke sa troje i više dece, a jedini uslov je bio da je bar jedno dete maloletno u trenutku prijavljivanja.

Na javni poziv se prijavilo oko 400 žena, kojima će ove kartice obezbediti značajne popuste, a procena je da će na godišnjem nivou uštedeti od 700 do hiljadu evra.

Udruženje “Pokret za decu tri plus” iz Čačka omogućava roditeljima sa troje i više dece finansijske olakšice pri kupovini roba i pružanju usluga, ne samo na teritoriji Valjeva, već i po čitavoj Srbiji. Valjevo je 23. lokalna samouprava koja je postala član ovog Udruženja i brojne popuste naši sugrađani mogu ostvariti u svim ovim gradovima. Popusti će biti kreditirani od 10 do 50% u zavisnosti od pravnog subjekta, a neke stvari će biti potpuno besplatne.

Grad Valjevo će članarinu u ovom Udruženju plaćati šest dinara po stanovniku, a sredstva od članarine će se koristi za obezbeđivanje ponosnih kartica, za izradu kataloga u kojima će se objavljivati podaci o privrednim subjektima koji daju olakšice pri kupovini roba i pružanja usluga.

Grad Valjevo poziva sve sugrađanke koje su se odazvale javnom pozivu i prijavile za karticu “Cena minus za 3” da dođu 30. maja i preuzmu svoje kartice.