25/05/2024
Najnovije vesti

Poraz Budućnosti u Priboju

Autor 27/08/2023

Fudbaleri Budućnost Krušika doživeli su poraz u utakmici drugog kola Srpske lige Zapad.

Od valjevske ekipe bila je bolja ekipa FAP-a u Priboju rezultatom 3:0 (0:0). Gosti su pružili dobru partiju tokom prvog poluvremena, ali bez izglednijih prilika za gol. Igrala se tvrda utakmica uglavnom na sredini terena.

Domaća ekipa koja ove godine pretenduje na vrh tabele pružila je mnogo bolju igru u drugom poluvremenu, a golovi su postignuti nakon grubih grešaka valjevske ekipe.

Tako je domaćin i došao do prvog gola. Kapiten Budućnost Krušika Petar Petrović promašio je celu loptu na ivici 16-terca,lopta se odbila do Markovića kome nije bilo teško da se upiše u listu strelaca sa 7-8 metara ispred nemoćnog Milinkovića.

Drugi gol pao je nakon nedosviranog prekršaja nad Isidorovićem blizu korner zastavice gostiju. Brzo je lopta ubačena u peterac, izbačena na kratko na 16 metara odakle je Otašević napravio slalom kroz odbranu Budućnosti i odigao povratnu loptu na peterac gde Markoviću ponovo nije bilo teško da postigne gol. U ovoj akciji strelac gola odgurnuo je u mrežu svoga čuvara, ali je izostala sudiska pištaljka.

Dok se čekalo da sudija odsvira kraj sevnuo je kontra napad sa centra igrališta. Klasična akcija tri na dva rešena je u dva poteza i gol je bio neminovan. Strelac je bio Jakovljević.

“Kamiondžije” su za pola sata slomile otpor Budućnost Krušika pokazavši da imaju tim koji će ozbiljno konkurisati za ulazak u viši rang.

Za Budućnost Krušik juče su igrali: Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Ristovski, Jakovljević, Martinović, Starčević, Isidorović, Petrović, Milovanović i Nešković. U drugom poluvremenu igrali su i Stojanović, Panić, Pavić, Krstić i Đorđević.

U trećem kolu na stadionu u parku Pećina gostuje ekipa Poleta iz Ljubića. Utakmica počinje u 16.30.