29/05/2024
Najnovije vesti

Poraz Budućnosti u Tutinu

Autor 21/04/2024

Fudbaleri Budućnost Krušika doživeli su poraz u 23. kolu Srpske lige Zapad. Tutin je bio bolji na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0 ( 0:0 ).

Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri u kojoj je više od igre bilo na strani Budućnosti. Imali su valjevski fudbaleri nekoliko polu šansi, ali su domaćini uspevali da spreče iznenađenje.

U drugom poluvremenu razigrali su se igrači Tutina, napadima po levoj strani sve češće su ugrožavali gol Milinkovića. Tako je došlo i do jedinog gola. Sa leve strane upućen je oštar šut ga golu Budućnosti, kapiten Budućnosti Petrović uspeo je da izblokira loptu, na koju je natrčao Sulejmanović i snažnim šutem u kontra ugao matirao nemoćnog Milinkovića.

Nekoliko minuta pred kraj valjevski fudbaleri su imali priliku za izjednačenje. Centar šut sa desne strane upućen je ka Pavlu Stojanoviću, koji je sa pet metara od gola pogodio prečku. Nedugo zatim sudija Todorović odsirao je kraj, a Tutinci došli do tri boda u grčevitoj borbi za opstanak u Srpskoj ligi. Budućnost Krušik je zadržala visoko šesto mesto na tabeli sa 32 boda.

Budućnost Krušik je nastupila u sastavu:  Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 77. Pavić), Starčević, Nešković (od 46. Stojanović), Đurić (od 62. Blažić), Milovanović, Petrović

U 24. kolu Srpske lige Zapad na stadion u parku Pećina dolazi lider prvenstva- ekipa Borca iz Čačka. Čačani su juče na domaćem terenu izgubili od ekipe FAP-a 2:0, pa se očekuje lepa utakmica. Čačanima su bodovi preko potrebni pošto je malo verovatno da će FAP dozvoliti sebi luksuz gubitka bodova u susretu sa poslednje plasiranom ekipom Vrelo Sporta. U prvom delu prvenstva valjevska ekipa se iz Čačka vratila sa bodom. U svakom slučaju očekuje se lep fudbal na Pećini.