24/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PREDSTAVA ZA DECU „ČAROBNI BUNAR ŽELJA“
czk Centar za kulturu Valjevo reka Kolubara foto Objektiva.rs DraganKrunić foto parkić

PREDSTAVA ZA DECU „ČAROBNI BUNAR ŽELJA“

Autor 25/02/2023

Pozorišna predstava za decu Čarobni bunar želja na repertoaru Centra za kulturu Valjevo je u subotu, 25. februara 2023. godine, od 12 časova.

U predstavi igraju Ivan Kornović, Nikola Marković i Tatjana Milanov, koji su pripremili tekst i režiju, muziku – Konstantin Acevski i Zoran Nestorović.

U jednom dalekom kraljevstu, živeo je jedan kralj koji je činio dobra dela, pa je tako od jednog starog vilenjaka, kome je pomogao, dobio čarobni bunar želja. Čarobni bunar ispunjava želje dobroj deci kada ubace novčić i popiju malo vode iz bunara koji čuvaju Vilenjak Božidar i Vila Maja. Problem nastaje kada sebični Gusar i njegov sluga Smotajlo otmu čarobni bunar samo za sebe. Kralj objavljuje veliku potragu i šalje raspevanu Pčelu da pomogne Božidaru i Maji…

Predstava, priređena u produkciji HOD – „Hajde obraduj dan“ iz Beograda, traje oko 45 minuta, prilagođena je deci uzrasta od dve do 12 godina, uz zanimljivu scenografiju, živopisne kostime i radnju priče praćenu originalnom muzikom.

Ulaznice u prodaji, na dan održavanja predstave, na blagajni, od 10 do 12 časova, Centra za kulturu Valjevo, po ceni od 250 dinara.

  Vesti