30/05/2024
Najnovije vesti
Valjevo vesti Objektiva.rs FOTO Lokalni front za Zeleno-levi front

Prikupljanje potpisa za Zeleno – levi front

Autor 29/05/2023

Pokret Ne davimo Beograd širi svoje delovanje i postaje Zeleno – levi front. Tim povodom pozivaju građane da ih podrže svojim potpisom za registrovanje Zeleno-levog fronta kao političke stranke koja će delovati u celoj Srbiji.

U Valjevu podršku pruža Lokalni front Va koji su organizovali prikupljanje potpisa počev od danas, 29. maja do petka, 2. juna, od 16 do 20 časova, u prostorijama u Ulici Doktora Pantića 37.

Pored ostalog, u pozivu radi osnaživanja stranke Zeleno – levi front je navedeno:

„Vaš potpis nije samo znak podrške idejama za koje se već borimo zajedno. On će biti armatura za promene koje uveliko dolaze.

ZELENO-LEVI FRONT je ime za stranku koju čine nekompromitovani, novi ljudi koji imaju znanje, energiju i iskustvo da promene Srbiju i učine je društvom jednakih šansi, solidarnosti, pravde i boljeg života.

Mi znamo kako izgraditi Srbiju na drugačijim osnovama

Na prethodnim izborima smo dobili poverenje preko 100.000 građanki i građana – i postali najaktivnija opoziciona grupa u Narodnoj skupštini i Skupštini grada Beograda.

Zato što verujemo da naši sugrađani zaslužuju da žive u boljoj državi – mi smo ponudili konkretna rešenja i jasne predloge za rešavanje problema stanovanja, ogromnih kirija, vrtića koji će biti dostupni svima, kao i pitanja zagađenja vazduha, javnog prevoza, inflacije i poreskog sistema.

Pod imenom ZELENO-LEVI FRONT nastavićemo da se borimo na teritoriji cele Srbije za društvo razumevanja, pravde, solidarnosti i jednakih šansi. Mi verujemo da možemo živeti u društvu koje brine o očuvanju zajedničkih dobara, o kvalitetu života građana i građanki, njihovoj sreći, zdravlju i dobrobiti.

Ostvarenjem naših predloga i ideja, naš grad i naša zemlja mogu biti dobri za sve.

Pozovite nas na 011/ 418 – 2222 radnim danima od 12 do 20 sati i saznajte sve informacije o lokacijama i terminima na kojima možete dati svoj potpis“, pored ostalog je navedeno u pozivu za osnaživanje Zeleno – levog fronta.

Zainteresovani mogu dati svoju podršku i u Valjevu, ove sedmice, od 16 do 20 sati, u Dr. Pantića 37.