17/04/2024
Najnovije vesti

Radnički poražen od Loznice

Autor 03/03/2024

U nastavku priprema pred početak prolećne sezone Kolubarsko- Mačvanske zone juče je na stadionu ZSK-a odigrana utakmica između Radničkog i srpskoligaša Loznice.

Gosti, doskorašnji prvoligaši, naneli su visok poraz narandžasto-plavim fudbalerima od 0:5 (0:3)

Iako visok poraz ne pokazuje stvarno stanje na terenu, gotovo svi golovi postignuti su nakon grubih grešaka odbrane ekipe Radničkog.

Detalj sa utakmice Radnički- Loznica

Imajući u vidu da su pripreme obe ekipe pri kraju (Loznica je u vrhu Srpske lige u borbi za povratak u Prvu ligu, a Radnički se bori za ulazak u Srpsku ligu) treneri su ovu pripremnu utakmicu iskoristili da daju priliku svim igračima i još bolje uigraju timove pred predstojeći nastavak prvenstva.

“Imali smo priliku da odigramo utakmicu protiv jake ekipe koja se bori za povratak u Prvu ligu. Nisam zadovoljan kako je igrala zadnja linija naše ekipe, jer su svi golovi pali nakon grubih grešaka. Moraćemo da pojačamo zadnje linije i još radimo na uigravanju ekipe pred nastavak prvenstva. Već u sredu nas očekuje Kup utakmica protiv Budućnost Krušika”, rekao nam je trener Radničkog Vladica Petrović nakon utakmice.