12/07/2024
Najnovije vesti

ŠABAC PREJAK ZA VALIS

Autor 02/04/2023

Vaterpolisti Valisa poraženi su od ekipe Šapca u četvrtom kolu Super lige Srbije u borbi za plasman od 1-6 mesta. Konačan rezultat bio je 12:19 za goste (2:4, 7:5, 1:5, 2:5).

Valjevski vaterpolisti su lošije počeli utakmicu, kao da su bili iznenađeni “presingom” šapčana od prvog minuta, pa su se gosti lako odlipili za 2:4. Druga četvrtina donela je odličnu igru Valisa, viđeno je mnogo golova, čak sedam u mreži šabačke ekipe. Ipak, očigledno preumorni igrači Valisa nakon baraža za popunu Jadranske lige i utakmica sa Solarisom, nisu imali dovoljno snage u trećoj i četvrtoj četvrtini. Prednost gostiju rasla je iz minuta u minut iako se čini da konačnih sedam golova razlike u korist Šapca i nisu baš realan odnos sbaga na terenu.

Šofranac je sa tri pogotka bio najefikasniji u ekipi valisa, Arsenović i Nikolov po dva puta su se upisali u strelce, a po jednom Bursać, Radanović, Baucalo i Gavrilović. Nerešiva enigma za valjevske vaterpoliste bio je Stojanović koji je u redovima Šapca postigao pet golova, tri puta je bio efikasan Šulc, a Barać i Marković po dva puta su pogađali mrežu Valisa.