13/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi  
Vlada-Republike-Srbije-FOTO-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi  

Autor 13/11/2023

Novi Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi – prilika za studente da saznaju sve o ponudi stručne prakse u javnoj upravi za akademsku 2023/2024. godinu.  

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“, organizuje 15. novembra, od 10 časova, Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024, koji se održava onlajn na posebno dizajniranoj digitalnoj platformi, koja posetioce vodi kroz virtuelno zdanje Vlade Republike Srbije.

Ministar Martinović posetio Valjevo – pročitajte OVDE

Na ovom sajmu studentima pet državnih univerziteta ponudu od gotovo 900 mesta za stručnu praksu predstaviće 73 organa javne uprave iz 33 grada i opštine. Tokom Sajma, studenti će biti u prilici da na digitalnoj platformi prisustvuju tematskim tribinama i saznaju koje novine donosi program stručne prakse za akademsku 2023/2024. godinu, obiđu virtuelne štandove organa javne uprave i univerziteta, učestvuju u virtuelnim slušaonicama/chat room-ovima organa i univerziteta „Stručna praksa u javnoj upravi za moj univerzitet“ i da direktno komuniciraju sa predstavnicima organa javne uprave i univerziteta i tako dobiju sve informacije o stručnoj praksi i kako do nje.

Za više informacija o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i programu Sajma posetite Virtuelnu zajednicu Studentska stručna praka u javnoj upravi https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, na kojoj je i ulaz na ovogodišnji sajam.