19/05/2024
Najnovije vesti
Saobracajna-nesreca-u-Murgasu-put- Valjevo-Slovac-Ub-sudar-dva-putnicka-vozila-i-kamiona-povredeni-hospitalizovani-FOTO-Instagram-stranica-192.rs-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva selo Bajevac

Teške saobraćajne nesreće

Autor 22/04/2023

Jedna osoba je smrtno nastradala na izlazu iz Valjeva, na putu prema Loznici. Više osoba povređeno u sudaru u Bajevcu na putu Valjevo – Ub.

Nastradali muškarac (60) je upravljao motociklom, sleteo sa kolovoza i udario u zid. Nesreća se dogodila u ranim posle podnevnim satima na putnom pravcu Valjevo – Loznica.

Više osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Bajevac, na putnom pravcu Valjevo – Ub. U sudaru je su učestvovala dva putnička vozila i kamion. Povređenima je ukazana hitna medicinska pomoć, nakon čega su hospitalizovani.

Oko 19 sati je uspostavljen saobraćaj na putnom pravcu Valjevo – Ub, preko Slovca. Prema navodima stanovnika tog kraja, od zatvaranja puta preko Lajkovca, pravac Slovac – Ub je postao veoma frekventan, a kolovoz je i ranije bio veoma oštećen. Dodatno opterećenje predstavlja znatno povećanje teretnog saobraćaja.

Foto Instagram stranica 192.rs