13/06/2024
Najnovije vesti
Tesnjar-ima-buducnost-VPO-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

Tribina Tešnjar ima budućnost

Autor 28/09/2023

Valjevski pokret otpora priređuje tribinu Tešnjar ima budućnost, u petak, 29. septembra 2023. godine, od 20 časova, u restoranu Jefimija u Birčaninovoj broj 40 u Valjevu.

“Tešnjar, biser našeg grada, nebrigom nadležnih organa doveden je na rub propasti. Stara gradska čaršija urušava se pred našim očima, a Tešnjarci trpe dugogodišnju torturu jer je njihov kraj pretvoren u leglo vikend- bahanalija svake vrste koje su se otele kontroli. Slična situacija je u drugim delovima centralne gradske zone. 

Vreme je da svi zajedno kažemo dosta, vreme je da nadležni organi počnu da primenjuju zakonske propise i to bez izuzetka! 

I zato pozivamo građane Valjeva kao i predstavnike medija na javnu tribinu “Tešnjar ima budućnost” koja će butu održana u petak,  29. septembra 2023. godine, u sali restorana “Jefimija” u Ul. Birčaninovoj 40, sa početkom u 20 časova, na kojoj tribini ćemo čuti ne samo probleme sa kojima se suočavaju žitelji ovog dela grada, već će organizator tribine udruženje Valjevski pokret otpora izneti kompletan predlog strategije očuvanja i razvoja stare gradske čaršije koju smo pripremili zajedno sa našim sugrađanima. 

Neka svaka ulica i trg našeg grada budu valjevska Agora!”  

VPO – Građani imaju veliku šansu da obore lokalnu vlast – pročitajte OVDE