19/04/2024
Najnovije vesti

Valis ubedljiv protiv Taš-a

Autor 27/11/2023

Treće kolo nastavka Super lige obeležila je ubedljiva pobeda Valis Vege u susretu sa mladom ekipom Taš-a iz Beograda. Konačan rezultat 22:10 (7:2, 6:3, 5:2, 4:3) za domaću ekipu dokaz su nadmoćne igre domaće ekipe tokom cele utakmice.

Gosti su na samom početku poveli sa 1:0 i to je bilo jedino vođstvo na utakmici. Brzo su se pribrali domaći igrači i zaigrali kako umeju. Čvrstom odbranom i silovitim napadima za čas su preokrenuli razultat pa je već posle prve četvtine semafor pokazivao visokih 7:2 za Valis, i postavljalo se samo pitanje sa kolikom razlikom će utakmica biti završena.

Šef stručnog štaba Miloš Saković sinoćnu utakmicu iskoristio je za isprobavanje mnogobrojnih varijanti kako odbrane tako i napada. Sama utakmica više je ličila na sparing meč nego za borbu za plasman od 4-6 mesta Super lige.

Stepanović u akciji

Najefikasniji u redovima Valis Vege bili su Radanović, Kasum, Kovačević i Nikolov sa po tri, Kovačević, Stepanović i Brkić sa postigli po dva pogotka, a po jednom su se u strelce upisali Vlahović, Obradović, Baucalo i Rogač.

Najefikasniji u redovima Taš-a je bio Janjić sa tri postignuta gola.