19/04/2024
Najnovije vesti

Veliko priznanje za Luku Mihajlovića (video)

Autor 01/01/2024

Nastupom Luke Mihajlovića na Memorijalnom turniru posvećenom bokserskim legendama Loznice u hali Lagator u kome je mladi bokser Bokserskog kluba “Pilot Milenko Pavlović” osvojio zlatnu medalju stavljena je tačka na uspešnu sezonu u 2023.godini.

Luka Mihajlović ponovo prvak Srbije – možete pročitati OVDE

Luka Mihajlović je u finalnoj borbi ovog Međunarodnog turnira savladao slovenačkog boksera Aljas Faju, a zanimljivo je da je po prvi put nastupio u kategoriji do 63,5 kg. Iako lakši od protivnika meč je rešio već u prvoj rundi kada je sudija u ringu prekinuo borbu nakon trećeg brojanja slovenačkom bokseru.

U vrhunskom ambijentu pred prepunim gledalištem održane su 22 borbe, a Luka Mihajlović je proglašen i za najboljeg tehničara revije. Svi prošlogodišnji rezultati Mihajlovića nisu prošli nezapaženo pa je poslednjeg dana 2023.godine stigao poziv od Milana Pipera, selektora seniorske bokserske reprezentacije Srbije za Opšte fizičke pripreme seniorske reprezentacije. U Piperovom izboru našla su se 22 boksera svih kategorija, a pripreme će se obaviti na Zlatiboru od 10.- 31.januara.