17/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Zaposleni u Elektroprivredi Srbije i Pro Tent-u dobijaju po 20.000 dodatka na decembarsku platu
Novac dinari FOTO sjk Objektiva.rs vesti Valjevo

Zaposleni u Elektroprivredi Srbije i Pro Tent-u dobijaju po 20.000 dodatka na decembarsku platu

Autor 13/12/2023

Prema saopštenju Ministarstva rudarstva i energetike, svi zaposleni „Elektroprivrede Srbije“ kao i Pro Tent-a dobiće 20.000 dinara dodatka na decembarsku platu.

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da će svi zaposleni „Elektroprivrede Srbije“ kao i Pro Tent-a dobiti 20.000 dinara dodatka na decembarsku platu što predstavlja zahvalnost države što pomažu u stabilizaciji energetskog sistema.

„Zahvaljujući pomoći države s ponosom mogu da kažem da se EPS stabilizuje i da očekujemo da ove godine ostvare najveći prihod u poslednje dve decenije. Profesionalni menadžment već daje rezultate, a osnova svakog tako velikog giganta su radnici i zato želimo da ih nagradimo, te će zbog toga svi zaposleni u EPS-u, ali i Pro Tentu, dobiti po 20.000 dinara kao dodatak na decembarsku platu“, rekla je Đedović Handanović.

Ministarka je istakla da zaposleni treba da osećaju da su doprineli dobrim rezultatima EPS-a i da dodatak od 20.000 dinara predstavlja zahvalnost za njihov doprinos, trud i rad.

„A mi ćemo nastaviti sa reformama u našim preduzećima u energetskom sektoru koje smo započeli ove godine uz podršku Vlade i predsednika Srbije. Želimo da imamo efikasnije upravljanje, bolje rezultate koji se već vide na kraju ove godine, ali i da motivišemo što više ljudi da nastave da rade u javnom sektoru, da doprinose našim kompanijama i stabilnosti energetskog sistema“, rekla je ministarka.