12/07/2024
Najnovije vesti
Who-See-koncert-u-Valjevu-klub-Lata-2.aprila-organizacija-Valternativa-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjeva-Rastko-Gavrilovic-Artskoo-Dizajnz

WHO SEE U VALJEVU

Autor 25/03/2023

Popularni Who See hip-hop duo iz Boke Kotorske u nedelju, 2. aprila 20233. godine, prvi put nastupa u Valjevu, u Klubu Lasta.

Prema najavi organizatora valjevske Valternative, ulaznice su već u predprodaji, po ceni od 1200 dinara, u kafe baru Govornica, u Ulici Vlade Danilovića 36 u Valjevu, dok je na dan koncerta 1.400 dinara. Broj posetilaca je limitiran.

U nedelju, 2. aprila, od 20 sati u „Lasti“ nastup otvara Valjevac DJ Bruce Hullter. Potom, prvi put u Valjevu, na scenu stupaju širokoj publici omiljeni Who See – Noyz i Dedduh.

Hu si klapa je hip-hop duo iz Boke Kotorske u čijem su sastavu Dejan Dedović Deda iz Kotora i Mario Đorđević Noiz iz Herceg Novog. Grupa je osnovana početkom 2000. kada su snimili prvi demo „Dim po dim“. Njihova pesma Regeton Montenegro 2012. na vrhu liste najboljih spotova MTV Adria biva pet sedmica, i tada stiču popularnost u širem regionu. Predstavljali su Crnu Goru na Evrosongu 2013. Radili su muziku za više filmova i predstava i njihova pesma Koji sam ja meni kralj je trejler u filmu Mali Budo. Popularni Nojz i Deda su sarađivali sa brojnim reperima, pored ostalih i sa valjevskom Valternativom.

Dizajn: Rastko Gavrilović Artskoo Dizajnz