19/06/2024
Najnovije vesti
DJ-Alex-Mark-i-Konstakta-na-Sea-Dance-Festivalu-u-Crnoj-Gori-avgust-2022.jpg FOTO privatna arhiva DJ Alex Mark objavio Objektiva.rs Valjevo

DJ ALEX MARK NA SEA DANCE FESTIVALU

Autor 02/09/2022

Nakon uspešnog nastupa na ovogodišnjem Nišvilu, glumac i producent, Aleksandar Marković, poznat i kao DJ Alex Mark, ostvario je jednako zapažen nastup na Sea Dance Festivalu održanom od 26. do 28. avgusta u Buljaricama, u Crnoj Gori.

Tim povodom, naš Valjevac, među mladima popularni DJ Alex Mark, sumirajući utiske sa prošlonedeljnog nastupa, za Objektiva.rs je rekao:

“Na ovogodišnjem Sea Dance festivalu posetioci su mogli da uživaju u programu na tri različite bine: Dance Paradise, Together. Always i Silent Dance.

Nastupao sam sva tri dana na Silent Dance bini. Pored mene, na Silent Dance bini su nastupali i Fanatik, DJ Dirty, Đura Ćurčić i JJoy,” priča Aleksandar i pojašnjava specifičnost dance scene:

DJ Alex-Mark-Sea-Dance-Festival-avgust-2022.jpg glumac Aleksandar Marković
DJ Alex Mark FOTO Sea Dance Festival

Posetioci su na Silent Dance bini muziku slušali preko bežičnih slušalica i u svakom trenutku su imali izbor koga će slušati, jer su, istovremeno, muziku puštala dva DJ-a. Od muzike su mogli da čuju hip-hop, alternativu, funk, disco, nu-disco i house. Program na Silent Dance bini je trajao od deset uveče do četiri pred zoru.

Vredi pomenuti da su na ovogodišnjem festivalu nastupali i Who See, Konstrakta, Marko Louis, Dubioza Kolektiv, Nina Kraviz, Mahmut Orhan, Anfisa Leytago, Marko Nastić, Senidah, Mind Against i mnogo drugih, takođe popularnih izvođača,” zaključuje DJ Alex Mark, naš Valjevac, Aleksandar Marković.

Naslovna fotografija privatna arhiva – Konstrakta i DJ Alex Mark na Sea Dance Festivalu