28/02/2024
Najnovije vesti
Kompanija Europrom DTL - Domaći trgovinski lanac plasman proizvoda domaćih proizvođača i trgovaca prenosi Objektiva.rs iz Valjeva

Europrom otvara novu prodavnicu na Kličevcu

Autor 28/04/2023

Maloprodajna mreža kompanije “Europrom” postaje brojnija za novog člana otvaranjem objekta na Kličevcu, u Ulici Jakova Nenadovića bb u Valjevu. Novi “ljubičasti” objekat počinje rad sa potrošačima sutra, u subotu, 29. aprila 2023. godine, od 7 časova.

Europrom-u-Zeleznickoj-2f-foto-Objektiva.rs-Valjevo-Snezana-Jakovljevic-Krunic-Valjevo
Europrom market
u Železničkoj ulici u Valjevu

Širenjem mreže maloprodajnih objekata, kompanija Europrom izlazi u susret potrošačima, posebno zbog negovanja „Domaćeg trgovačkog lanca“ pokrenutog pre deset godina, podsetila je Bojana Perić, direktor marketinga u kompaniji Europrom: „Ako želimo da nešto zaista traje, onda je kvalitet neizostavan.“

Ideja o očuvanju domaće privrede i okupljanju domaćih proizvođača i prodavaca na jednom mestu, očita je već pri prvom pogledu na rafove „Europrom“-ovih marketa, radi plasmana raznovrsnog asortimana roba. Na jednom mestu potrošač može nabaviti sve neophodno, od artikala poznatih brendova do proizvoda malih, lokalnih preduzeća.

Za potrošače nova “Europrom” prodavnica na Kličevcu, na raskrsnici Ulica Jakova Nenadovića i Dročinske, počinje da radi sutra, 29. aprila, od 7 časova.