24/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Vesti iz Valjeva
  • GIK Valjevo odbio listu “Pokret Sad, dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – DRUGAČIJE”
FOTO-IZVOR-GG-Pokret-Sad-advokat-Djordje-Pavlovic-i-dr-Snezana-Mijatovic-politika-2024-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo-kolubarski-region-News-Serbie

GIK Valjevo odbio listu “Pokret Sad, dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – DRUGAČIJE”

Autor 15/05/2024

Gradska izborna komisija u Valjevu je odbila listu “Pokret Sad, dr Snežana Mijatović, Đordje Pavlović – DRUGAČIJE”.

Tim povodom, u saopštenju za javnost Grupa građana “Pokret Sad” navodi:

“U nedostatku političkog takta, znanja i sposobnosti, a u strahu od izvesnog poraza, predstavnici SNS-a u Gradskoj izbornoj komisiji sa svojim trabantima-slugeranjama su doneli odluku o odbijanju liste “Pokret Sad, dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – DRUGAČIJE”.

Naša lista u momentu predaje je ispunjavala sve zakonom propisane uslove što je i sama GIK utvrdila donošenjem rešenja o proglašenju liste. Naknadnom pameću predsednika i sekretara GIK-a, a inicirana od strane opskurnih likova izvučenih iz pacovskih kanala političke moći grada Valjeva podneli su prigovore – političke pamflete koji kao takvi sadrže “rekla-kazala” i “čula-videla” dokaze koje su im doturali iz političke kanalizacije ovog grada.

POKRET SAD će uložiti sve zakonom propisane pravne lekove i boriti se za pravdu u ovom gradu. A oni koji se služe šibicarskim i pilićarskim metodama u političkoj borbi zavrsiće upravo tako – odbačeni, zaboravljeni i na otpadu politički izraubovanih likova.

Podsećanje – “Pokret Sad” o aktuelnoj političkoj situaciji i vređanju opozicionih odbornika u Skupštini grada Valjeva – OVDE

P.S. POKRET SAD vam obećava krivične prijave protiv svih koji su uzeli učešće u ovom udruženom političkom poduhvatu, zbog onemogućavanja  prava na kandidovanje i to počev od podnosioca prigovora. Pa, neka svoje pravničko umeće i znanje pokažu pred nadležnim tužiocem”,  pored ostalog je navedeno u saopštenju za javnost GG “Pokret Sad”.