21/06/2024
Najnovije vesti
Stranka-slobode-i-pravde-Valjevo-prostorije

TREBALO BI DA JE VALJEVO IZNAD POLITIKANSTVA

Autor 21/03/2023

Saopštenju za javnost Stranke slobode i pravde Povereništva u Valjevu, prenosimo u celini.

„Nažalost, ni tako važan dan, dan u kome se obeležava Dan Valjeva, ne može proteći bez pokušaja „gospode“ iz SNS-a da „uberu“ po neki, „sitni“ politički poen.

Umesto da uvaženim sugrađankama i sugrađanima čestitaju Dan Valjeva, politički „maheri“ dosetili su se da povodom ovog važnog dana izađu u javnost kroz saopštenje „skaradnog“ naziva „Mi gradimo, Socijalistička Partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva“.

Želimo i u ime gospode iz SNS-a da se izvinimo svim građanima Valjeva, jer je i nas kao i Vas, sramota njihove sramote.

Saopštenje očigledno „sklepano“ na brzinu, kao što su i izborna obećana zaboravili brzo nakon izbora, počinje rečenicom: „Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali“. Jedno se „dotičnima“ mora priznati, odlični su u zaboravljanju, obmanama i manipulacijama.

Krenimo redom. Zaboravili su politički „lisci“ obećanje da će rekonstruisati bolnicu, o čijem značaju za život svakog od nas je suvišno i govoriti. O gasifikaciji kojom bi se smanjilo zagađenje vazduha da i ne govorimo.

Predmet – „Zaboravljanje obećanja datih građanima Valjeva“ položili su sa čistom 10-kom. Njihova obećanja možemo do sutra da nabrajamo… Istinu, oni nazivaju dvojako, zovu je obmana i manipulacija.

Dragi građani Valjeva, želimo da Vam čestitamo Dan Valjeva.

„Gospodi“ iz SNS-a dobronameran savet: Politička prepucavanja sa političkim neistomišljenicima i „jeftine“ pokušaje „ubiranja“ političkih poena ostavite za neki drugi dan.

Grad Valjevo je iznad svake političke partije“, navedeno je u saopštenju za javnost SSP Povereništva u Valjevu.