17/04/2024
Najnovije vesti
agenda-Akademija-strukovnih-studija-zapadna-srbija-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs-vesti

Uključivanje održivosti u obrazovanje u oblasti revizije i računovodstva

Autor 01/12/2023

Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija Odsek Valjevo u petak, 1. decembra, od 12 časova, održava panel diskusiju sa međunarodnim učesnicima, na temu Uključivanje održivosti u obrazovanje u oblasti revizije i računovodstva.

Obeležavanje Dana Akademije u Valjevu 2022. – pročitajte OVDE

Cilj panela je diseminacija ideja, znanja, međunarodnih i nacionalnih dobrih praksi, iskustava učesnika i predstavljanje mogućnosti i rešenja za primenu održivosti u obrazovanje u oblasti revizije i računovodstva.

Moderator je profesor dr Kosana Vićentijević sa Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija Odseka Valjevo.

Prema najavi organizatora, od 12 časova, planirani su razgovori o održivosti i cirkularnoj ekonomiji sa prof. dr Nedom Vitezić sa Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Vidosavom Džagić i Sinišom Mitrovićem iz Privredne komore Beograda i Srbije, Marijom Pantelić menadžerom u firmi Bosis i Ianom Tomsonom sa Univerziteta u Škotskoj UK.

U drugom delu, od 13 sati i 30 minuta, na programu su razgovori o “Održivosti i obrazovanju u oblasti revizije i računovodstva” sa dr Nebojšom Jeremićem UIRS, Aleksandrom Tanasković EY Srbija, profesorom dr Edinom Glogićem sa FINRA Univerziteta u Tuzli, prof. dr Dejanom Jovanovićem sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, prof. dr Jozefinom Beke Trivunac sa Alfa BK Univerziteta, prof. dr Stefanom Milojevićem sa Edukons Univerziteta i prof. dr Snežanom Knežević sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.