17/04/2024
Najnovije vesti
Europrom-i-muzicke-Suzana-Radovanovic-Peric-i-Bojana-Peric-FOTO-Snezana-Jakovljevic-Krunic-za-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

“Note nama vredne” zajednička aktivnost Muzičke škole i Europroma

Autor 30/11/2023

“Note nama vredne” je aktivnost koju u saradnji realizuju valjevska Muzička škola “Živorad Grbić” i kompanija Europrom.

Pored doniranja sredstava za uniforme za deo ansambala Muzičke, u prodajnim objektima Eurocentar i u marketu u Železničkoj ulici, od 1. decembra, tokom radnog vremena emitovaće snimke nastupa učenika valjevske Muzičke. Iz podrške mladih, vrednih učenika je proistekao i naziv “Note nama vredne”.

Europrom: 1500 paketića na dar prvacima u devet opština – pročitajte OVDE

Prema rečima Bojane Perić, direktorke marketinga kompanije “Europrom”, u kontinuitetu pronalaze i realizuju brojne aktivnosti kako bi celokupan ambijent kupovine učinili što kvalitetnijim za sve potrošače u maloprodajnim objektima kompanije. Da bi svojim kupcima preneli širu poruku društveno odgovornog ponašanja, tokom decembra 2023. u najfrekventnijem potrošačkom, mesecu prazničnih kupovina, odlučili su da pažnju usmere na promociju vrednosti i mladih ljudi.

Obzirom da Valjevo ima Muzičku školu, oni su nam bili prva adresa za realizaciju ove ideje, kaže Bojana Perić i dodaje:

Od petka, 1. decembra, pa sve do kraja 2023. godine u naša dva maloprodajna objekta, u Eurocentru kao najvećem i najfrekventnijem i u objektu u Železničkoj ulici, tokom celog radnog vremena biće emitovani snimci nastupa učenika Muzičke škole “ivorad Grbić Valjevo, ističući da im je značajna podrška, ali i da bi se borili za promociju mladih, darovitih ljudi jer je to bazični normativ kompanije Europrom.

Tokom meseca biće emitovani solistički i nastupi orkestara sa najposećenijih popularnih, kao što su uskršnji i tematski koncerti klasike, evergrina, pop i etno muzike, učenika i profesora Muzičke škole “Živorad Grbić” iz Valjeva.

U susret sedmoj deceniji od osnivanja škole, direktorka Muzičke, mr Suzana Radovanović Perić naglašava da je kompanija Europrom čest donator za brojne aktivnosti i programe koje priređuje Muzička škola, ali i pri učešću učenika na takmičenjima.  

Pored ove lepe prilike da nas čuje širok auditorijum, istakla bih da je Europrom rešio da nas podrži i u pogledu obezbeđivanja garderobe za jedan deo školskih ansambala, pored ostalog je rekla Suzana Radovanović Perić,direktorka Muzičke škole Živorad Grbić iz Valjeva.