15/04/2024
Najnovije vesti
Tehnička škola Valjevo foto Dragan Krunić Objektiva.rs Valjevo

Tehnička škola Valjevo: „Bezbednost učenika uvek na zavidnom nivou“

Autor 16/05/2023

Direktor Tehničke škole Valjevo, Branko Goloskoković, uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celini.

„Nakon nezapamćene tragedije koja nas je zadesila i nemilih događaja koji su usledili u nekim školama, Tehnička škola ima potrebu da se obrati roditeljima i svim našim sugrađanima imajući u vidu da nam je poverena bezbednost i dobrobit dece kao nečega što je najvrednije u našem društvu.

U vezi sa tim ističemo da je bezbednost učenika u našoj školi uvek bila i sada je na zavidnom nivou. Kroz izuzetnu saradnju sa roditeljima, Ministarstvom prosvete, Školskom upravom i Ministarstvom unutrašnjih poslova stalno radimo na tome da se svaki učenik, roditelj, gost oseća sigurno. Nastavni proces se odvija nesmatano, a naša stručna služba je uvek na raspolaganju da pomogne, sasluša, ohrabri. Trudimo se da, u ovim teškim vremenima za sve nas, omogućimo učenicima odlazak na ekskurziju, učešće na republičkim takmičenjima, razmenu profesora i učenika sa kolegama i đacima iz Ohrida, realizaciju svih postavljenih ciljeva i zadataka.

Tehnička škola će se i u buduće truditi da radi u najboljem interesu svakog deteta kao i zaposlenih podižući standarde bezbednosti i nastavnog procesa u saradnji sa nadležnim ministarstvima“, navedeno je u saopštenju za javnost iz Tehničke škole Valjevo.