30/05/2024
Najnovije vesti
Uskršnji bazar na Gradskom trgu u Valjevu sredinom aprila od 12. do 16. 4. 2023. godine Turistička organizacija Valjevo prenosi Objektiva.rs iz Valjeva

Radost na dar – aprilski bazar u Valjevu

Autor 29/03/2023

Turistička organizacija Valjevo i Grad Valjevo pozivaju sve zainteresovane pojedince, ustanove i udruženja da, kao izlagači, učestvuju na Vaskršnjem bazaru „Radost na dar“ u Valjevu na Gradskom trgu, od 12. do 16. aprila 2023. godine.

Po ugledu na turističke metropole koje vekovima održavaju tematske pijačne prodaje na posećenim gradskim trgovima, da bi putem direktnog kontakta povezale kupce sa narodnom radinošću, tako i Turistička organizacija Valjevo priređuje Vaskršnji bazar od 12. do 16. aprila u Valjevu.

To je još jedna mogućnost za udruženja, zanatske i umetničke radionice, kao i pojedince, da ostvare kontakt sa kupcima, kao i da prodaju svoje ručno rađene radove, uoči jednog od najlepših verskih praznika.

Istovremeno, u skladu sa sloganom ovogodišnjeg aprilskog Vaskršnjeg bazara, to je prilika za kupce da nabave prigodne poklone, kao i upotrebne i ukrasne predmete za sopstvene potrebe.

Pravo učešća na bazaru imaju pravna i fizička lica koja lično izrađuju ponuđene proizvode koji su u skladu sa prazničnim duhom manifestacije.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 9. aprila 2023. godine u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo. Radno vreme bazara tokom dana je od 10 do 22 sata.

Za više informacija vezanih za organizaciju Vaskršnjeg bazara u Valjevu, kao i o mogućnostima za učešće, kontaktirati Silvanu Birčanin na broj telefona 014/221-138, ili putem e-mejl: tov.marketing@mts.rs.