25/05/2024
Najnovije vesti
Februarski-bazar-Od-srca-srcu-Turisticka-organizacija-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjevo-vesti-turizam-News-Serbie-Objektiva.rs_

FEBRUARSKI BAZAR „OD SRCA SRCU“

Autor 28/01/2023

Turistička organizacija Valjevo i Grad Valjevo pozivaju pojedince, ustanove i udruženja, da učestvuju na februarskom bazaru u Valjevu, koji će biti održan na Gradskom trgu 13. i 14. februara 2023. godine.

Februarski-bazar-Od-srca-srcu-Turisticka-organizacija-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs-iz-Valjevo-vesti-turizam-News-Serbie-Objektiva.rs_

To je još jedna, odlična prilika za poslenike malih i porodičnih firmi, kao i sve kreativne pojedince i različita udruženja, zanatske i umetničke radionice da direkektno ponude svoje proizvode i ostvare direktnu i dugotrajnu komunikaciju sa kupcima. Pored toga, Turistička organizacija Valjevo prema informacijama stečenim na osnovu priređivanja sve popularnijih sajamskih manifestacija, uočava da tržište iskazuje potrebu za učestalijim bazarima, koji su poželjniji radi plasmana domaćih proizvoda, ručno rađenih dekorativnih i upotrebnih, kozmetičkih i prehrambenih artikala, kao i nakita, odevnih predmeta, igračaka i štrikanih, tkanih, veženih i heklanih rukotvorina.

Februarski bazar je u duhu tradicionalnog praznovanja Trifundana, kao i popularnog Dana zaljubljenih.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode svoje proizvode koji se uklapaju u duh manifestacije. Planirano radno vreme bazara “Od srca srcu” planiranog sredinom februara je od 10 sati do 22 časa.

Svi zainteresovani svoje prijave za učešće na Bazaru mogu proslediti u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo.

Za više informacija o mogućnostima za učešće na predstojećem bazaru “Od srca srcu” kontaktirati Turističku organizaciju Valjevo na broj telefona 014/221-138 ili mejl: tov.marketing@mts.rs.