27/02/2024
Najnovije vesti

OTVOREN LIDL U VALJEVU

Autor 07/10/2021

U okviru prigodne svečanosti predstavnik Lidla i gradonačelnik, Lazar Gojković presecanjem vrpce označili su početak rada prve Lidl prodavnice u Valjevu, u Pop Lukinoj 45, nakon čega su prvi kupci kročilu u Lidl, kao što slogan poručuje: “Jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta.”

Prvi potrošač u prvoj Lidl prodavnici u Valjevu

Gradonačelnik Lazar Gojković naglasio da je otvaranje Lidla dobra vest za Valjevo, prvenstveno zbog novih radnih mesta.
O Lidlu se sve zna i on je najbolji pokazatelj da su privreda jedne zemlje i grada dostigli nivo da prate potrošačke potrebe stanovništva. Ovom prilikom moram da čestitam na uspešnom poslovanju i domaćim trgovinskim lancima, koji godinama kvalitetno snabdevaju naše potrošače. Otvaranje Lidla u Valjevu je značajno najpre zbog toga što je posao dobilo 35 naših sugrađana, a takođe, dolazi vreme kada poslodavci sve više cene i plaćaju kvalitetne radnike, tako da početak rada još jednog modernog prodajnog objekta ide u prilog svima“, poručio je gradonačelnik, pri tome naglasivši da je lokalna samouprava pouzdan partner domaćim i stranim investitorima.

Predstavnica Kompanije Lidl i gradonačelnik Valjeva
sa novinarima

Pozdravljajući prisutne, Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, pored ostalog naznačava da je otvaranjem prodavnice u Valjevu ostvaren prvi korak prema potrošačima na ovom području.
Sudeći prema broju predloga da otvorimo prodavnicu u ovom gradu, sigurna sam da Valjevci već poznaju Lidl, i da, samim tim, imaju visoka očekivanja od nas. Prvi zadatak smo ispunili otvorivši vrata za potrošače, a svakog narednog dana radićemo na tome da opravdamo ukazano poverenje i učinimo ovaj Lidl njihovim omiljenim mestom za kupovinu.”

Otvaranjem prodajnog objekta u Valjevu, koji se prostire na bruto površini od preko 2400 kvadrata, ukupan broj prodavnica kompanije Lidl u Srbiji je 54. Prema ustaljenoj praksi unapređenja lokalne zajednice u kojoj posluje, Lidl je ovoga puta uredio raskrsnicu Pop Lukine sa Ulicom vladike Nikolaja u neposrednoj blizini.

Kompanija Lidl, u saradnji sa Gradom Valjevom, u cilju ozelenjavanja, zasadila je više od 60 stabala drveća iza prodavnice i kod ulaza na parking, gde je obezbeđeno 130 mesta. Novozasađena stabla estetski upotpunjavaju celokupan izgled Lidl parcele i prodavnice.

Lidl prodavnica u Valjevu

Novootvoreni Lidl u Valjevu, kao i u ostalim prodavnicama ovog trgovinskog lanca, sadrži bogatu ponudu pažljivo odabranog asortimana više od 1.800 proizvoda, od kojih je više od 600 od domaćih dobavljača.

U stalnoj ponudi su proizvodi nedavno predstavljenog Lidlovog brenda “S ljubavlju, domaće” čiji je asortiman inspirisan tradicijom isključivo domaćih dobavljača, poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti, knedlama sa malinama, domaćim uštipcima, suhomesnatim proizvodima i domaćim poslasticama, kao što su štrudle, vanilice, orasnice i mnogi drugi.

Radno vreme Lidl prodavnice u Valjevu je svakog dana, od 8 do 22 časa.

Zbog epidemiološke situacije u državi, organizovana je redovna kontrola poštovanja propisanih mera. Zbog toga Lidl upućuje molb svim potrošačima da nose zaštitne higijenske maske, održavaju fizičku distancu i slušaju instrukcije kovid redara.

Foto Dragan Krunić